Brief buurtbewoners omgeving Miereakker

Beste Bewoner,

Op 6 & 7 september a.s. worden er zoals ieder jaar verschillende activiteiten georganiseerd tijdens Bruisend Reeuwijk. De locatie van het evenement blijft ongewijzigd en zal dus plaatsvinden rond zalencentrum De Brug en winkelcentrum De Miereakker. Dit jaar is ons doel de bezoekers te laten genieten van samenzijn, muziek, eten, drinken, de braderie en leuke activiteiten voor de kinderen. Dit alles vergt een zorgvuldige voorbereiding, maar betekent ook dat er veel werk verzet moet worden om deze locatie “feest klaar” te maken.

Tijden evenement (inclusief op- en afbouw)

De opbouw van het evenement start op donderdagochtend 5 september rond 07:00 uur. Bruisend Reeuwijk duurt op vrijdag 6 september van 17:00 tot 00.00 uur en op zaterdag 7 september van 10:00 tot 00:00 uur. Op zaterdag 07 september zal Cyclus het terrein in de ochtend schoonmaken, om het voor de zaterdag weer feest klaar te hebben. Het afbouwen start direct aansluitend op 08 september om 00.01 uur. De grote zaken zoals het podium en de extra tenten die op het terrein staan worden op zondag 08 september afgebroken. Indien nodig zal een team vrijwilligers zondagochtend de opruimwerkzaamheden voortzetten. Uiteraard proberen wij er alles aan te doen om het op- en afbouwen zo spoedig en geruisloos mogelijk te laten verlopen.

Bewaking

In de nachten van donderdag op vrijdag, vrijdag op zaterdag en zaterdag op zondag is er bewaking aanwezig op het feestterrein. Tijdens het evenement zal er voldoende beveiliging aanwezig zijn.

Verkeersveiligheid

De Dunantlaan is vanaf de Koebrug tot de Roland Holstlaan afgesloten vanaf 05 september 07:00 uur. De Miereakker ( het gedeelte voor de Wereldwinkel, het Reeuwijkse Wijnhuis tot de hoek voor de Kwalitaria ) is afgesloten vanaf 05 september 07:00 uur. Dit zal weer vrijgegeven worden op 08 september rond 14:00 uur.

Vrijwilligers

Om Bruisend Reeuwijk te organiseren zijn er veel vrijwilligers op de been. Zonder onze vrijwilligers is het niet mogelijk een dergelijk evenement te realiseren. Wij zijn dan ook bijzonder dankbaar dat zij zich met zoveel energie en plezier inzetten. Vanzelfsprekend kunt u onze vrijwilligers vragen stellen tijdens het evenement. Echter, niet iedere vrijwilliger zal uw vraag kunnen beantwoorden. Hij/zij zal u doorverwijzen naar de organisatie.

Tot slot

Heeft u voorafgaand aan of tijdens het evenement vragen en/of opmerkingen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 06-54981909 of via mail: info@volksvermaakreeuwijk.nl Wij zijn ervan overtuigd dat wij de bezoekers een aantrekkelijk evenement kunnen bieden met minimale overlast voor de omwonenden. Mocht u toch enige hinder ondervinden, dan bieden wij u bij voorbaat onze welgemeende excuses aan. Wij danken u voor uw begrip.

Met vriendelijke groeten,

Volksvermaak Reeuwijk