Bruisend Reeuwijk editie 2017 groot succes!!

Afgelopen editie van Bruisend Reeuwijk was een groot succes. Voor het eerst werd er aan de vrijdagavond een thema gekoppeld ‘Reeuwijk Goes Dutch’. We hebben tijdens het optreden van de Snollebollekes letterlijk de grond voelen golven. Ook hebben we genoten van andere optredens zoals Helemaal Top, Peter Loree en B-Rich & Dr. Otto onder begeleiding van Dj Jarnoo.

Op zaterdag is er een dag vullend programma geweest met een markt, kinderspelen van onder andere Ballorig, optreden van Reflex en een workshop van Pole Fitness Reeuwijk. Daarnaast hebben de ouderen in Reeuwijk kunnen genieten van een programma in Zalencentrum de Brug met o.a. de Vlistzangers.
Ook de zaterdagavond was een groot succes, we hebben kunnen genieten van optredens van Krystl, Ivanildo en speelde de band Glamourama de ene hit na de andere. De avond werd buiten afgesloten door een optreden van B-Rich & Dr.Otto.
De afterparty in de Brug waar de beats uit de boxen knalde werd ook goed ontvangen. Met optredens van Dave Roelvink en Dj’s Spy-D & Tumbler werd de afterparty tot een succes gemaakt.
Wij als organisatie willen nogmaals alle sponsoren bedanken en natuurlijk alle vrijwilligers die er voor hebben gezorgd dat deze editie een groot succes kon zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.