Brief buurtbewoners omgeving Miereakker

Beste Bewoner,

Op 27 april a.s. zal er zoals ieder jaar het een en ander georganiseerd worden tijdens Koningsdag. De locatie van het evenement blijft ongewijzigd en zal dus plaatsvinden rond het Zalencentrum De Brug en winkelcentrum De Miereakker.

Dit jaar is ons doel de bezoekers te laten genieten van samenzijn, muziek, eten, drinken, de traditionele vrijmarkt en leuke activiteiten voor de kinderen. Dit alles vergt een zorgvuldige voorbereiding, maar betekent ook dat er veel werk verzet moet worden om deze locatie “feestklaar” te maken.


Tijden evenement (inclusief op- en afbouw)

De opbouw van het evenement start vrijdagochtend 26 april.

Op Koningsdag duurt het evenement van 09.00 tot 00.00 uur, beginnende met de vrijmarkt om 09.00 uur en afsluitend met een podium programma tot 00.00 uur.

Het afbouwen start direct aansluitend om  00.01 uur. Waar nodig zal een team vrijwilligers zondagochtend  de opruimwerkzaamheden voortzetten.

Uiteraard proberen wij er alles aan te doen om het op- en afbouwen zo voorspoedig en geruisloos mogelijk te laten verlopen.


Bewaking

In de nachten van vrijdag op zaterdag en zaterdag op zondag is er bewaking aanwezig op het feestterrein.

Verkeersveiligheid

De Dunantlaan is vanaf de Koebrug tot  de Ronald Holstlaan afgesloten vanaf 26-04 18:00 uur. De Miereakker, het gedeelte voor de Wereldwinkel en het Reeuwijks Wijnhuis tot de hoek voor de Kwalitaria zijn afgesloten vanaf 27-04 06:00 uur.

Vrijwilligers

Om dit feest te realiseren zijn er veel vrijwilligers rond Koningsdag op de been. Zonder onze vrijwilligers is het niet mogelijk een dergelijk evenement te realiseren. Wij zijn dan ook bijzonder dankbaar dat zij zich met zoveel energie en plezier inzetten. Vanzelfsprekend kunt u onze vrijwilligers vragen stellen tijdens het evenement. Echter, niet iedere vrijwilliger zal uw vraag kunnen beantwoorden. Hij/zij zal u doorverwijzen naar de organisatie.

Tot slot

Heeft u voorafgaand aan of tijdens  het evenement vragen en/of opmerkingen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 06-54981909 of via mail info@volksvermaakreeuwijk.nl

Wij zijn ervan overtuigd dat wij de bezoekers een aantrekkelijk evenement kunnen bieden met minimale overlast voor de omwonenden. Mocht u toch enige hinder ondervinden, dan bieden wij u bij voorbaat onze welgemeende excuses aan. Wij danken u voor uw begrip..

Met vriendelijke groeten,

Volksvermaak Reeuwijk