Koningsdag in Reeuwijk-Brug moet ook weer gaan BRUISEN!!

De afgelopen jaren is Koningsdag in Reeuwijk-Brug georganiseerd door het Oranje comité en dit hebben ze met veel plezier gedaan. Ze merkten de laatste jaren dat het steeds moeilijker werd om vrijwilligers te vinden en ook het sponsors zoeken verliep moeizaam. Er is uiteindelijk door het Oranje comité besloten om het stokje over te dragen aan de Stichting Volksvermaak Reeuwijk.
Afgelopen tijd is de stichting hard opzoek gegaan naar nieuwe sponsors om Koningsdag weer nieuw leven in de blazen. We hebben gelukkig veel bedrijven gevonden die een steentje willen bijdragen aan dit mooie evenement. Met meer dan 70 sponsors waarvan 4 hoofdsponsors namelijk: Van Rijn Service , Autobedrijf van Roon, Carpe Hortus en Buro Vink maken we er weer een mooie dag van.
De organisatie zal een aantal dingen overnemen van het vorige comité zoals de vrijmarkt voor de kinderen en het programma in het zalencentrum de Brug voor de ouderen. Naast deze activiteiten zal de organisatie zijn best doen om er een dag vullend programma van te maken. Zo komt er onder andere een groot podium te staan bij ‘de Brug’ met diverse optredens. Op de Dunantlaan komt een grote stormbaan te staan en ook zal Ballorig Gouda komend jaar op Koningsdag in Reeuwijk-Brug aanwezig zijn met leuke activiteiten voor de kinderen. Dit is maar een kleine greep uit het programma van Koningsdag.
Houdt de facebookpagina / website in de gaten voor het laatste nieuws.