Bruisend Reeuwijk ondergebracht in Stichting Volksvermaak Reeuwijk

Na de succes editie van afgelopen jaar is er gekeken hoe Bruisend Reeuwijk tot een nog groter succes gemaakt kan worden. Er is door de organisatie besloten om samen te gaan met ‘Stichting Volksvermaak Reeuwijk’. Door deze keuze te maken is het mogelijk om meerdere evenementen in Reeuwijk te organiseren vanuit één stichting.
De Stichting Volksvermaak Reeuwijk was al opgezet met het doel om meerdere evenementen onder te brengen in de stichting. Dit maakt de samenwerking met de gemeente maar ook met de vele sponsors en andere partijen makkelijker.
De nieuwe stichting is dan ook van plan Bruisend Reeuwijk het komende jaar groter aan te pakken en een nog uitgebreider programma neer te zetten.
We kunnen op dit moment al verklappen dat we komend jaar een thema hebben gekoppeld aan de vrijdagavond. Via Facebook is er een poll gehouden om het publiek mee te laten beslissen in het thema. “Reeuwijk goes back 2 the 90’s “ kreeg veruit de meeste stemmen in de poll. De organisatie is dan ook druk bezig om een fantastische 90’s line-up neer te zetten voor een gezellige vrijdagavond.
Houdt de facebookpagina in de gaten voor de laatste informatie m.b.t. de evenementen die door de stichting georganiseerd worden.

Koningsdag 27-04-2018
Bruisend Reeuwijk 31-08 en 01-09 2018
Sinterklaasfeest

Comments 2

  1. Graag zou ik nog een kraampje willen op Bruisend Reeuwijk. Is dat er nig? Ik verkoop stripboeken voor het streekmuseum. Wat kost de kraamhuur?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.